2009

19-12-09 Com l’any passat, el darrer acte de l’any ha estat un concert de nadales pels i amb els avis de les Germanetes dels Pobres de la Plaça Tetuan. Hem cantat per ells i elles i després amb ells i elles, i com l’any passat hem rebut una magnífica acollida i tot el caliu dels avis i de les exemplars germanetes que els cuiden.
19-12-09 Un bon nombre de cantaires de la Coral -amb el director com un tenor més- hem participat formant part d’un impresionant cor de sis-cents cantaires vinguts de tot Catalunya, amb el Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor de la Universitat Ramon Llull, sota la direcció d’Esteve Narbona, cantant l’Hallelluia de l’Oratori “El Messíes” de Händel, el Fum, fum, fum, i el Virolai al concert de Nadal – prova acústica de la nau central de la Sagrada Família que properament estarà acabada. TV3 s’ha fet ressó d’aquest acte històric.
18-12-09 Hem ofert el Concert de Nadal amb una important novetat enguany. La primera part ha estat dedicada a musicals, mentre la segona, com és tradicional, ha estat dedicada a les nadales. En aquesta ocasió hem comptat amb l’acompanyament d’en Marc Garcia al piano. Aquests han estat el cartell i el programa: 
29-10-09 Amb un concert a la Parròquia de Nostra Senyora de la Bonanova a benefici de la Fundació Amics de Cope (Children Oriented Progressive Education) Trust hem col·laborat en la recaptació de fons per aquesta ONG que és dedica a millorar les condicions de vida i l’educació dels nens i nenes orfes, de famílies monoparentals i desestructurades i de les classes més desafavorides de la societat índia.Acte seguit, al restaurant “La Vaqueria” hem celebrat un sopar pel onzè aniversari de la fundació de la Coral.
02-10-09
03-10-09
04-10-09
Hem participat a la novena trobada de corals de Col·legis d’Advocats d’Espanya, enguany a la ciutat de Saragossa, en aquesta ocasió amb participació de totes elles, és a dir les dels Col·legis de Biscaia, Saragossa, Granada, Barcelona, València, Vigo i Màlaga.
Dissabte dia 3 a la tarda s’oferí un concert a l’auditori de la “Caja de Ahorros de la Inmaculada”, amb participació de totes les corals i al qual vam  interpretar: “Te recuerdo Amanda”, “Memory” i “Muntanyes de Canigó”. Finalitzades les intervencions individuals de totes les corals, totes juntes vam cantar “Te quiero” i “La Dolores”. Aquesta és una foto del concert, gentilesa de la Inma:Diumenge dia 4 les set corals vam participar a una missa cantada a la Catedral del Salvador (La Seo) de la capital de l’Ebre.

El Món Jurídic del mes de novembre s’ha fet resó d’aquest esdeveniment publicant aquest article.

01-10-09 Hem ofert un concert a Figueres dins dels actes del Congrès de l’Advocacia Catalana
16-07-09 Hem clos el curs 2008-2009, curs del X aniversari, amb el tradicional concert d’estiu. Amb un públic entregat i entusiasta que ha omplert la Parròquia de Sant Raimon de Penyafort, hem cantat:Sense vent
Viva tutte le vezzose
Signore delle cime
Il carnevale de Venezia

Te recuerdo Amanda
Te quiero
La Valentina
La tarara
Tres hojitas madre

Barbara Ann
Have a nice day
Everybody sing freedom
Memory

Ciutat de parella
Paraules d’amor
El cavaller enamorat
L’Empordà

I com a bis
La reina del placer
El meu avi

Aquesta darrera cantada amb el públic, o el públic amb nosaltres mai se sap.

Ha estat una magnífica cloenda de curs i de decenni. Bones vacances a tots i totes.

14-07-09 Hem intervingut a l’acte de presa de possessió de la nova Junta sortida de les recents eleccions, Pedro Yüfera Sales, Degà, Eudald Vendell, vicedegà, i Mercedes Cora, Enrique García Echegoyen, Jorge de Tienda, Héctor Sbert, Jenifer Lahoz, Ana C.Salas, Elena Moreno i María Dolores Sancha, diputats.Hem cantat el Cantares, Ciutat de Parella i Gaudeamus Igitur.
07-06-09 Al Castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, hem participat a l’edició XXV de l’Aplec que cada any és celebra i hem cantat la missa, amb la Coral l’Amistat de La Rápita i, tot seguit cada coral ha ofert un concert d’una part dels seus respectius repertoris, per acabar cantant totes dues plegades El Rossinyol i Signore delle cime.
04-06-09 A l’auditori de l’hotel Hesperia Tower, amb la Orquestra de la Universitat de Barcelona, hem ofert un concert benèfic de la Missa de la Coronació de W.A. Mozart i l’Allelluia de l’Oratori “El Mesias” de G. F. Händel en benefici de l’Institut Català d’Oncologia per a la prevenció del Càncer.
12-05-09 Dins de l’acte celebrat al Pati de Columnes, en conmemoració del decè aniversari de la Fundació Degà Ignaci de Gispert, destinataria de tots els recursos que recaptem en les nosres actuacions, hem cantat Nerea izango zen, Alma, corazón y vida, Cantares, El Rossinyol i la Dansa de Castellterçol.
25-04-09 Hem participat en un concert a l’Auditori del Centre Cultural de La Llagosta, convidats per la Coral Miranda d’aquesta vila i conjuntament amb la Coral l’Amarant de Bigues i Riells, el Conjunt Son del Sur, el grup de música celta Nígram i la mateixa Coral Miranda dins de les quartes Jornades de Música i Cant Coral. A la web de l’Ajuntament de La Llagosta hem trobat aquest comentari de l’esmentat concert. Vam rebre, a part de l’aplaudiment i el caliu del públic i la cordial acollida de la Coral amfitriona, un recor de la nostra actuació de mans del Sr. alcalde de La Llagosta. Gràcies amics, i fins la propera.
30-01-09 Hem cantat a la missa en commemoració dels companys difunts l’any 2008, a la  Parròquia de Sant Raimon de Penyafort, a l’acte laic per la mateixa causa, al Pati de Columnes, i a la cerimònia solemne d’homenatge i lliurament de medalles als companys que han assolit els 50 anys de col·legiació i de lliurament de les medalles del Col·legi i altres guardons, al Saló d’actes del Col·legi.
29-01-09 Oferim el tradicional Concert de Sant Raimon de Penyafort, a la Parróquia del mateix nom. Aquests han estat el cartell i el programa: 
28-01-09 Participem a l’acte de lliurament de diplomes als companys que han assolit els 25 anys de col·legiació, cantant  “El Rossinyol”, “An Irish Blessing” i el “Gaudeamus”. El company i excantaire Joan Ramon Ramos Raich, en nom de tots els seus companys pronuncia aquest discurs, amb una simpàtica i amable referència a la Coral.