2010

17-12-10 Com cada any hem ofert el tradicional concert de Nadal a la Parròquia de Sant Raimon de Penyafort
15-12-10 Hem intervingut al concert ofert pel grup instrumental “Ars Tunae” al Saló d’Actes del Col·legi, organitzat pel Grup d’Advocats Joves a benefici de la Fundació Degà Ignasi de Gispert.
27-11-10 Al saló d’actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona, hem cantat, novament amb les Corals dels Enginyers i Jesús i Maria els Cors d’Òpera del Concert del 13 de juny a l’Auditori.
11-11-10 A l’Auditori de l’Hotel Hesperia Tower, a l’igual que vam fer l’any passat, hem ofert un concert organitzat pel Forum Empresarial del Baix Llobregat, a benefici de l’Institut Català d’Oncologia per la prevenció del Càncer. Amb la participació d’Olga Miracle, soprano i Jordi Cortada, tenor, i acompanyats d’en Marc Garcia, al piano, hem cantat cinc musicals de Broadway, set cors d’òpera i quatre fragments de “Cançó d’Amor i de Guerra”.
Hem comptat amb l’assitència del Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, President de la Generalitat de 1980 a 2003, de la Ilma. Sra. Núria Marín Martínez, Alcaldesa de l’Hospitalet de Llobregat i de nombroses autoritats i personalitats.
La televisió de l’Hospitalet s’ha fet resó d’aquest concert als informatius i al programa Districte 8, emès en directe.
22-10-10
a
24-10-10
Hem participat a la Trobada anyal de Corals de Col·legis d’Advocats de tot l’Estat, aquest any a Bilbao, on els companys del Bizcaia Jaurerriko Abokatuen Bazkun Ohoretsua (Il·ltre Col·legi d’Advocats del Senyorio de Biscaia) s’han desviscut per superar, si cap, l’altíssim llistó que van posar a la darrera trobada, fa ara nou anys. Divendres al vespre ens van rebre a la seu col·legial, on el degà ens va dirigir un divertit discurs i el Cor local ens va obsequiar amb un emotiu aurresku. Tot seguit ens van portar pel casc antic de la capital biscaina a prendre una vins i uns pintxos (atenció res de tapes).
Dissabte a la tarda vam oferir un concert totes les corals, acabat amb un emotiu “Nerea” cantat per totes juntes en un emblemàtic marc: el teatre de la Societat Filarmònica, seguit d’un sopar. I diumenge, després d’un interessant passeig fluvial per la ria, fins a la mateixa desembocadura, vam oferir un concert a l’aire lliure a la vila d’Erandio, on vam repetir la degustació dels suculents pintxos amb els corresponents vins.
Eskerrik asko, companys, i fins l’any que be!
30-09-10 Amb motiu de la inauguració de la remodelació de la Parròquia de Sant Raimon de Penyafor i de benvinguda al Old Young Lawyers Meeting, “Friends will be friends”, hem ofert un concert a l’esmentada Parròquia amb força assistència de públic. Amb l’acompanyament d’en Marc Garcia, al piano, hem cantat, entre altres peces del repertori varis cors d’òpera i musicals dels que vam estrenar al concert de l’Auditori el passat mes de juny.
15-07-10 Hem ofert el tradicional concert d’Estiu, aquest any al Saló d’Actes del Col·legi d’Advocats. Junt amb la soprano Olga Miracle, el tenor Jordi Cortada, amb Juan Diego al piano i sempre sota la direcció del nostre director, Quim Manyós hem cantat, aquest cop en solitari un bon nombre dels Cors d’Òpera que vam cantar el mes passat a l’Auditori, tanmateix com els musicals. Ha estat una interessant experiència que canvia una mica respecte dels concerts d’Estiu d’anys anteriors.
13-06-10 Per segon cop a la nostra història, hem cantat a l’Auditori. Junt amb les corals del Col·legi d’Enginyers i de Jesús i Maria hem ofert un concert de Cors d’Òpera, amb una primera part dins la qual hem estrenat quatre musicals, un projecte que veníem preparant des de feia temps. Més de 1.500 persones omplien de gom a gom la platea i els dos amfiteatres gaudint d’un concert que ens atrevim a qualificar d’històric. Fent clic a aquest enllaç a la web de la Coral del Enginyers podreu veure fotografies del concert i escoltar-lo en la seva integritat.
29-05-10 Avui hem tingut una diada memorable, fruit de la generositat del company Quim Gasch, que ens ha convidat a casa seva a Travesseres (Cerdanya). Hem ofert un petit concert a l’església d’aquest poble i hem estat informats de que som la primera formació coral que mai ho ha fet allà. Celebrem aquesta fita històrica.. Tan bon punt tinguem fotos d’aquest simpàtic acte, les posarem.
27-05-10 Amb motiu de les jornades de la XX Trobada de l’Advocacia sobre Dret d’Estrangeria i Asil, hem interpretat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, “Nerea”, “Cantares” i “Ciutat de Parella”. Esperem que algun company o companya ens passi alguna fotografia d’aquest acte per insertar-la
08-02-10 Dins del concert que el tenor i advocat Jordi Cortada ha ofert al saló d’actes del Col·legi, hem actuat acompanyant-lo en els fragments de “Cançó d’Amor i de Guerra” que ha interpretat. Bravo Jordi! Volem repetir.
05-02-10 Hem participat a la missa pels companys traspassats l’any 2009, a la Parròquia de Sant Raimon de Penyafort, a la cerimònia laica en commemoració dels mateixos al Pati de Columnes del Col·legi i a la sessió solemne i d’homenatge al companys que han assolit els 50 anys de col·legiació
04-02-10 Hem actuat al segon acte de lliurament de diplomes als companys que han assolit els 25 anys de col·legiació, dins dels actes del nostre Patró, Sant Raimon de Penyafort.
03-02-10 Hem actuat al primer acte de lliurament de diplomes als companys que han assolit els 25 anys de col·legiació, dins dels actes del nostre Patró, Sant Raimon de Penyafort.