2011

19-12-11 Amb el tradicional Concert de Nadal, a la Parròquia de Sant Raimon de Penyafort, hem clos les actuacions de l’any 2011. Aquest ha estat el repertori:Nulla amicitia
Lydia
Es gläntz die Laue Mondennacht
Voyager’s choir (Idomeneo)
Ixil, ixilik
Ruada de Chamosa

Joia en el món
Allà en un pessebre
Cançó de bressol
El desembre congelat
Bella companyia
Campana sobre campana
Santa nit
El noi de la mare
i com a bis, cantada amb el públic:

Fum, fum, fum
Una imatge del concert

28-11-11 Hem ofert al Saló d’Actes del Col·legi un concert a benefici de la Chiari & Scoliosis & Syringomyelia Foundation  per la difusió del mètode descobert pel Dr. Miguel B. Royo Salvador pel tractament d’aquestes malalties per mig d’una cirurgia molt menys agressiva que la que és venia practicant i amb resultats molt més efectius. Més informació: http://www.chiarifoundationbcn.com
14-11-11 A la Sala Oriol Martorell de l’Auditori., conjuntament amb l’orquestra Ars Tunae, hem ofert un concert a benefici de la Fundació Provea  per a la protecció de la vellesa indefensa i descapacitada.
21-10-11
a
23-10-11
Aquests tres dies ha tingut lloc, a Barcelona, la XI Trobada de Corals de Col·legis d’Advocats d’Espanya amb la participació de les Corals dels Col·legis del Senyorio de Biscaia, Saragossa, Granada, València, Vigo, Màlaga i Barcelona, l’amfitriona.
Dins dels actes celebrats cal remarcar el Concert de la Trobada que és va celebrar el dia 22 a la tarda al Paranimf de la Universitat de Barcelona, la visita a la Sagrada Família el 23 al matí, amb petit concert a l’interior del Temple, i el recorregut pels barris de la Ribera i Gòtic, amb cantades davant de Santa Maria del Mar, la Plaça del Rei, la Casa dels Canonges i la Plaça de Sant Felip Neri.
En breu insertarem més fotografies i vídeos d’aquesta memorable trobada.
04-07-11 A l’Hotel Porta Fira, organitzat pel Forum Empresarial del Baix Llobregat i a benefici de la Fundació El Llindar (http://www.elllindar.org/), hem ofert un Concert de Musicals i Cors d’Òpera, amb els solistes Olga Miracle, soprano y Jordi Cortada, tenor, i Marc Garcia al piano.Vídeo:  http://www.youtube.com/user/FEmLlobregat
Noticiari de Televisió de l’Hospitalet: http://www.youtube.com/user/FEmLlobregat#p/a/u/1/e1mRc0kzxF8
21-06-11 Novament a l’Auditori de Barcelona -que ja comença a ser casa nostra- amb motiu de la celebració del Dia de la Música, hem ofert, junt amb la  Coral Espígol i cantaires de diverses corals membres de la Federació Catalana d’Entitats Corals el concert “Diàlegs entre Fauré i Saint-Saëns”, amb guió escrit pel nostre director, Quim Manyós, qui també ha dirigit el monumental cor de més de 150 cantaires. Exaurides les entrades des de feia molts dies, un públic entregat que omplia de gom a gom l’Auditori ha destacat la originalitat de l’espectacle -a mig camí entre el teatre i el cant coral- la qualitat del text i l’encert de la selecció musical que enllaçava de forma magnífica amb els diàlegs entre els dos compositors, brillantment interpretats per Oriol Carbonell i Antoni Escudero, i amb la intervenció de les solistes Olga Miracle i Maria Mercè Argüelles, i el nostre pianista habitual, Marc Garcia.
Aquest va ser el cartell del Concert i som a l’espera del vídeo que és va enregistrar per posar-ne un fragment. 
21-05-11 Per segon any consecutiu i amb motiu de l’amable acollida del company Quim Gasch a casa seva a Travesseres (Cerdanya) hem fet un petit concert d’obre diverses a la capella d’aquesta vila. És dona la circumstància de que la nostra Coral va ser la primera a cantar -l’any passat- a aquesta capella.
01-05-11 Hem participat a un concert benèfic al Cinema-Teatre Coliseum de Barcelona, juntament amb la Coral Som de Barcelona i les Corals Musicorum d’Esplugues de Llobregat a benefici de la Fundació Catalana del Lupus. Hem interpretat musicals i cors d’òpera amb la ja habitual intervenció de Na Olga Miracle, soprano, en Jordi Cortada, tenor, i en Marc Garcia, al piano.
27-02-11 A l’Esglèsia de Jesús de Gràcia, com a coral convidada a les Trobades Corals de Gràcia d’enguany, hem participat en un concert dels nostres ja clàssics musicals. Tot i la exclusió de l’enquadrament d’alguns baixos que tenim el costum de situar-nos a “l’extrema esquerra” (de la Coral), aquests vídeos deixen constància de la nostra actuació:
http://www.youtube.com/watch?v=KMJYLcdTeNY          http://www.youtube.com/watch?v=w5DHT5Q8o4Y
03-02-11 Hem participat a la missa en sufragi dels companys difunts a la Parròquia de Sant Raimon de Penyafort. La soprano Beatriz Jiménez ha interpretat un emotiu Ave Maria de Schubert.
També hem cantat a la cerimònia laica celebrada en record dels esmentats companys al Pati de Columnes del Col·legi.
Finalment hem cantat “El cant dels ocells” i “Gaudeamus Igitur” a la cloenda de la sessió solemne d’homenatge als companys que han assolit els 50 anys de col·legiació, sota la presidència de la presidenta del Parlament, Molt Honorable Senyora Núria de Gispert.
02-02-11 Junt amb la Olga Miracle, soprano, en Jordi Cortada, tenor, amb Marc Garcia al piano i sota la direcció d’en Quim Manyós, hem ofert el concert de Sant Raimon de Penyafort al saló d’actes del Col·legi. El repertori ha estat composat de musicals, cors d’òpera i fragments de la sarsuela “Cançó d’Amor i de Guerra”. Un públic entregat i entusiasta ens ha fet tornar a l’escenari quan ja havíem marxat i interpretar dos bisos addicionals al que ja havíem ofert al final del concert. La Olga ha publicat aquest article al seu blog
01-02-11 Hem cantat “El cant dels ocells” i “Gaudeamus Igitur” a la cloenda del segon acte de lliurament de diplomes als companys que han assolit els 25 anys de col·legiació.
31-01-11 Hem cantat “Evocació al Pirineu” i “Gaudeamus Igitur” a la cloenda del primer acte de lliurament de diplomes als companys que han assolit els 25 anys de col·legiació.