XVI TROBADA DE CORS DE COL·LEGIS D’ADVOCATS DE L’ESTAT ESPANYOL. Almeria 21, 22 i 23 d’octubre de 2016

14713684_543186539222366_606122374859968322_nLa Coral del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha participat un any més a les trobades de cors de col·legis d’advocats de l’Estat. Enguany, la XVI Trobada dels Cors ha tingut lloc a Almeria. Ha estat una trobada molt especial perquè el Col·legi d’Advocats d’Almeria commemorava el 175è aniversari de la seva creació (13 de juny de 1841). L’organització i l’atenció a totes les persones coralistes i a llurs acompanyants ha estat magnífica.

 

Ressò de la Trobada a la premsa local

Ressò de la Trobada a la premsa local

Divendres 21 d’octubre,  a les 18h, es va fer, a la seu del Col·legi, un assaig de tots els cors de l’obra Carmina Burana, sota la direcció de la senyora Nieves Zurita, directora del cor del Col·legi d’Advocats d’Almeria.

Posteriorment el Col·legi d’Advocats d’Almeria va oferir un sopar a la plaça de la Catedral, en un entorn fantàstic que va permetre la retrobada amb les companyes i els companys dels altres cors

Dissabte 22 d’octubre al matí es va fer un assaig general de tots els cors, de l’obra Carmina Burana, amb l’Orquestra Jove d’Almeria, a l’Auditori Maestro Padilla. Una experiència realment gratifica

Al vespre va tenir lloc el concert, en el que hi van intervenir un total de 10 cors, per aquest ordre: Balears, Barcelona, Còrdova, Granada, Madrid, Màlaga, València, Vigo, Saragossa i Almeria.

La Coral de l’ICAB va interpretar dues peces a cappella: Nit a Muntanya, amb música de Beethoven i Lascia ch’io pianga, de l’òpera Rinaldo, de Handel.

En finalitzar les intervencions individuals dels cors, es va fer el cant comú de l’obra Carmina Burana, amb l’Orquestra Jove d’Almeria, sota la batuta de José A. Vélez González.

I per celebrar la Trobada, es va fer el sopar de gala al Club de Mar d’Almeria, amb ball fins a ben entrada la matinada.

Diumenge 23 d’octubre, al migdia, hi va haver un recorregut turístic per la ciutat i el casc històric d’Almeria (plaça de la Catedral, plaça de la Llet), durant el qual els cors varen interpretar diverses cançons del repertori comú, sota la direcció del nostre director Quim Manyós i de les directores i directors dels altres cors.

La premsa local s’ha fet un ampli ressò de la Trobada, que ha estat un èxit de participació i un cúmul de música i emocions compartides i companyonia.

Coral de l’ICAB a Almeria

Assaig del concert

Concert a l’Auditori Maestro Padilla

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *